Skoči na vsebino

AKTUALNO

 

Mednarodna konferenca SMART TOWNS, 29. in 30. november 2017

 

SRIP Pametna mesta in skupnosti in Evropska komisija vabita predstavnike komunalnih podjetij (elektrika, telekomunikacije, javni prevoz, pošta itd.); podjetja, ki ponujajo rešitve na teh področjih; lokalne in državne predstavnike ter raziskovalne in tehnološke organizacije na mednarodno konferenco SMART TOWNS v srednji in vzhodni Evropi, ki bo 29. in 30. novembra 2017 v Ljubljani.

 

Več o konferenci na www.smarttowns.eu.


Makro-regionalni teden inovacij v Ispri (Italija), 24.-26. januar 2018

 

V Ispri (Italija) bo od 24. do 26. januarja 2018 potekal makro-regionalni teden inovacij z naslovom Znanje in prenos tehnologije v makro regijah.

 

Udeležba je možna le z vabilom, saj za najboljšo zastopanost deležnikov do 15. novembra 2017 zbirajo prijave v obliki izraženega interesa za udeležbo.

 

Več na ec.europa.eu.

 

S3 Newsletter - Joint Research Centre Evropske komisije, Sevilja.

 

Vabljeni, da se prijavite na S3 Newsletter, ki ga pripravlja Joint Research Centre Evropske komisije v Sevilji. V njem boste prejemali relevantne informacije med drugim v zvezi z mednarodnimi partnerstvi v okviru S3 in aktualnim dogajanjem v različnih regijah EU.  Prijavite se tukaj.

 

Cross KIC EIT RIS Dialogue Conference in Maribor/Slovenia

EIT RawMaterials Hub Regional Center Adria v Mariboru 22. in 23. novembra 2017 organizira konferenco na temo okolja, hrane, zdravja, energije in surovin ter z dodatnimi informacijami o tem, kako se vključiti v tematske EIT in KIC povezave. Več: www.lyyti.fi/reg/EIT-RIS-Dialogue-Maribor