Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLOFON

Namen spletnega mesta Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko (SVRK) je omogočiti dostop do splošnih informacij o delovanju Službe ter informacije in podatke s področja dela vladne službe.

 

Uredništvo


Spletne vsebine, ki so pred vami, so pripravili strokovnjaki SVRK posebej za spletno objavo ali pa so nastale kot del odločevalskih in upravnih procesov SVRK in širše državne uprave.


Glavna in odgovorna urednica:
Nina Omerza

 

Namestnica glavne in odgovorne urednice:

mag. Nataša Kogej


Tehnična priporočila za uporabo


Spletno mesto je optimizirano za spletna brskalnika MS Internet Explorer in Mozilla Firefox. Na ostalih spletnih brskalnikih pa naj bi se spletne strani prikazovale le z manjšimi oblikovnimi ali funkcijskimi odstopanji.


Strani so prilagojene za prikaz na zaslonih ločljivosti 1024x768 točk ali več.


Za ogled nekaterih objavljenih vsebin oziroma dokumentov potrebujete enega od naslednjih brezplačnih programov:
• Adobe Acrobat Reader – za ogled dokumentov tipa .pdf;
• Microsoft Word Viewer - za ogled dokumentov tipa .doc;
• Microsoft Excel Viewer - za ogled dokumentov tipa .xls;
• Microsoft PowerPoint Viewer - za ogled dokumentov tipa .pp, .ppst;
• Adobe Flash Player - za ogled flash video datotek (.flv) v spletnem predvajalniku;
• VLC media player - za ogled prenesenih video in avdio datotek (.mp3, .mp4,…);
 
Pravno obvestilo in pravica uporabe
 
Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedena SVRK.

 
Prevzemanje odgovornosti
 
SVRK bo pri oblikovanju spletnih strani skušalo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
 
SVRK si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.
 
SVRK, kot tudi  druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani SVRK, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno.
 
Spletne strani SVRK vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti SVRK, zato Služba ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.
 
Tehnološka izvedba
 
Tehnološko izvedbo je zagotovilo Ministrstvo za notranje zadeve.